Rólam

Köszönöm, hogy az oldalamra jöttél és megadod magadnak az esélyt egy boldogabb, teljes élet lehetőségére és nem adod fel a hited, hogy neked is lehet még gyermeked.

Hello! Brigitta vagyok

Végzett természetgyógyász és one brain kineziológus.

A kitartó munka mindig sikerre visz, bízz magadban. Megértelek, pontosan tudom, hogy min mész most keresztül. Ismerem milyen az a szív- és gyomorszorító érzés, ha meglátsz egy kisbabát. Amikor már az összes barátnődnek van gyereke és te folyton csak babalátogatóba mész. Hogy barátságok mennek emiatt tönkre, mert nem vagytok egy élethelyzetben és kiesel a köreikből.Teljesen normális, ha olykor már haragot és gyűlöletet érzel, ha csak meglátsz egy állapotos nőt. Ám nem ezért tudok neked segíteni, hanem mert…

Végigjártam azt az utat, amin most te jársz. Tudom, hogy mit érzel, hogy min mész keresztül és milyen félelmek gyötörnek. Megéltem én is azt a kétségbeesett állapotot, amiben most te vagy.

Elmesélem neked röviden a történetem: Eddig háromszor voltam állapotos. Az első 24 éves koromban volt, természetes úton fogant meg a kisbabánk, akit nem tarthattunk meg, mert HPV gyanú miatt az orvosok azt javasolták, hogy vetessük el. Így tettünk, viszont ez nekem akkora trauma volt, hogy 4 évig nem is akartam hallani a gyerekvállalásról. Mikor újra próbálkoztunk nem jutottunk eredményre, nem jött össze a baba. Sok-sok orvosi vizsgálat következett, de nem volt meg rá a magyarázat. Nem maradt más út, mint az inszemináció, ami nem sikerült.

Aztán a lombik következett, ami sikeres volt. Iker babáink fogantak meg, egészen 28 hétig élvezhettem az anyaságot, bár rengeteg voltam kórházban. 2009-ben, a 28. hét reggelén a szokásos kórházi szívhang vizsgálaton közölték velem a felfoghatatlan hírt, hogy az egyik baba már nem él. Azonnali műtét következett, a másik babám még élt, de agyvérzést kapott és 10 órán belül ő is meghalt.

Iszonyatos időszak következett az életünkben, teli fájdalommal, sírással, féktelen dühvel, önpusztítással és haraggal. Nem derült ki mi volt a gond, amitől ez a tragédia bekövetkezett. Senki nem tudta a választ.

Rengeteget jártuk utána a természetet, az volt a gyógyszer és én ennek az eseménynek a hatására kezdtem el önismerettel és pszichológiai ismeretekkel foglalkozni. Sokat olvastam, segítő foglalkozású emberekhez jártam, sokat tanultam és gyakoroltam a módszereket. Megértettem önmagam és azt is, hogy mi miért történt velem.

Jó és építő útra terelődött az életem és az érdeklődésem.

Vidám és kiegyensúlyozott lettem. Megértettem azt, hogy a lelki fejlődésemmel tehetek magamért a legtöbbet. Hinni kell abban, hogy semmi sem marad ugyan úgy, minden változik, és csak rajtam múlik, hogy milyen irányba.

Kezembe vettem az életem irányítását, 2014-ben megfogant a kislányom, aki egészséges testileg és lelkileg egyaránt.

Hitvallásom

Szeretem, tisztelem és becsülöm az orvosokat, mert az életüket tették a gyógyításra – és azért is, mert rengeteget tanultak, és nap mint nap áldozatokat hoznak annak érdekében, hogy gyógyíthassanak.
De nem tudnak mindent. Ahogyan én sem.
Hiszem, hogy több vagy puszta testnél.
Hiszem, hogy képes vagy uralni a gondolataidat, a szavaidat és a tetteidet.
Hiszem, hogy képes vagy a fejlődésre, a változásra.
Hiszem, hogy teljes, egyedi és megismételhetetlen ember vagy.
Tudom, hogy a segítségemmel te is ilyennek fogod látni önmagad.

Tapasztalataim

  • nem szervi eredetű meddőség kezelése
  • belső gátak oldása
  • testi megbetegedéseket okozó lelki problémák

Tanulmányaim

  • One Brain kineziológus (2016)

Írj nekem!

Írj üzenetet nekem! Egyszerűen csak töltsd ki ezt az egyszerű űrlapot, majd kattints a gombra.